ANTALYA / MURATPAŞA - Dr.İlhami Tankut İlkokulu

Dr.İlhami Tankut İlkokulu

Sinan Mh. 1257 Sk. No5 Muratpaşa/ANTALYA
Vizyon
Ülke düzeyinde, eğitimde bir adım önce, bir adım önde olmak Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzda ki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak
Misyon
Atatürk İlke ve Devrimleri temelinde çağdaş, laik, demokratik eğitim sunmak. Değişip gelişen bilgi dünyasına ayak uydurabilmek için, bir örgüt kültürü içinde sürekli öğrenebilen bireyler yetiştirmek. Bireyleri heyecanlı, dinamik ve uyumlu kılan ortamlar oluşturarak örgüt motivasyonunu sürekli arttırmak. Çağdaş, bilimsel kuramlarla, sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaparak, öğrencilerin bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlamak. Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapma amacına ulaşmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir.
08;00 12;40
KLİMA
Ulaşım
OKULUMUZA ŞEHİR MERKEZİNDE YER ALDIĞI İÇİN ANTALYA´NIN TÜM SEMTLERİNDEN OTOBÜS,MİNİBÜS VE TRAMVAY YOLUYLA KOLAYCA ULAŞILABİLİR.
OKULUMUZUN BULUNDUĞU MURATPAŞA İLÇESİ ANTALYA İLİ MERKEZ İLÇESİDİR.
İLÇE MERKEZİNDE